Consultancy: Help ons het beste uit jouw organisatie te halen

Ook het beste uit jouw organisatie halen? Jouw organisatie groeit dankzij inzet, leiderschap, strategie en anticiperen. Met consultancy van DPML Adviesgroep creëer je de beste kansen voor uw organisatie. DPML Adviesgroep is van mening dat elk project uniek is. Klantgerichtheid en maatwerk is voor ons belangrijk. Wij pakken zaken aan op een doortastende manier, waarbij jouw medewerkers een centrale rol vervullen. Onze consultants zijn expert op hun gebied en borgen het resultaat.

Doelgericht en motiverend

Pragmatisch, doelgericht en motiverend: onze consultants weten dat de samenwerking met jouw eigen medewerkers van cruciaal belang is. Ons motto is dat een goede consultant zich zo snel mogelijk overbodig hoort te maken. Jouw medewerkers kunnen zelf verder met het eindresultaat. Daarom worden medewerkers in een actieve rol bij het proces betrokken. Van begin tot eind kan DPML Adviesgroep analyse-, verbeter-, en invoertrajecten managen, coachen en adviseren.

Meetbare resultaten

DPML Adviesgroep vindt het belangrijk dat de door ons aangedragen verbeteringen ook echt gerealiseerd en geborgd zijn. Wij zorgen er daarom voor dat deze meetbaar zijn. De doelstelling van het traject dient dan vooraf smart gedefinieerd te worden. Tijdens het traject controleert de consultant of de behaalde resultaten, nieuwe werkwijzen en/of inzet van middelen nog overeenkomen met de vooraf vastgestelde doelen. Wij schrijven korte en bondige rapporten. Het gaat tenslotte om de borging van het eindresultaat.

Wij blijven betrokken

Het laatste onderdeel van een traject betreft de nazorg. Na afronding van elk traject blijft de consultant graag nauw betrokken uw traject. We willen namelijk wel zeker weten dat de nieuwe werkwijzen helemaal zijn ingevoerd en de gewenste effecten hebben. Natuurlijk blijft DPML Adviesgroep beschikbaar om u advies te geven.

De volledige transparantie en de no-nonsense aanpak kenmerken DPML Adviesgroep als een onderscheidende speler in de markt!

Meer informatie / afspraak

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een (oriënterend) gesprek verzoeken wij je contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Telefoon: 088 – 550 4 555 (lokaal tarief)
E-mail: advies@dpml.nl