Vacatures

Bij DPML Adviesgroep werken 10 enthousiaste en ervaren consultants vanuit de vestiging in Oldeberkoop. We hebben een middelgrote vestiging, met een eigen opleidingsruimte. We werken binnen een kenmerkende aangename werksfeer. De consultants werken echter veelal binnen de organisatie van de klant.

De consultants delen bepaalde waarden zoals inlevingsvermogen, gedrevenheid, resultaatgerichtheid en inventiviteit. Wij zijn mensen met karakter en visie en passie voor het vak, die het kwaliteitsniveau van DPML Adviesgroep kunnen blijven garanderen. Daar selecteren we ook de nieuwe medewerkers op. Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten.
 
De consultants van DPML Adviesgroep zijn oprecht betrokken bij de opdrachtgever: wij gaan samen met de klant aan de slag om problemen daadwerkelijk op te lossen. Wij stoppen niet voordat we de juiste oplossing hebben gevonden. Een werkbare oplossing die de organisatie blijvend ten goede verandert.
 
Ontwikkeling
Blijven leren en samenwerken zijn ambities die wij als consultants binnen DPML Adviesgroep delen. Je treft bij ons geen individualisten aan. Gemeenschappelijkheid met aandacht voor de individuele medewerker is ons devies. De prestatiegerichtheid die onze adviseurs kenmerkt, wordt in dienst van de klant gesteld en gaat niet ten koste van collega’s. We houden elkaar dagelijks scherp, hetgeen het advies aan de klant ten goede komt.
Naast gedrag letten we ook op de doorlopende ontwikkeling van adviesvaardigheden. Dit doen we door het geven van interne trainingen en door het luisteren naar de omgeving te stimuleren.
Groei vindt bij ons plaats van binnenuit; we halen de kracht uit de eigen onderneming. 
 
Vacatures
 
Open sollicitatie
Natuurlijk kan je ook een open sollicitatie aan ons richten. Je brief en cv kan je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .