Visie, missie en kernwaarden

DPML Adviesgroep is een vooruitstrevende onderneming die zich op een innovatieve en professionele manier bezighoudt met consultancy. Wij streven ernaar om de meeste toegevoegde waarde te geven in ons vakgebied.

DPML Adviesgroep is werkzaam in zowel het bedrijfsleven, non-profit als de overheid. DPML Adviesgroep kiest expliciet voor opdrachtgevers die op de een of andere manier organisatie- of managementvraagstukken hebben. Dat kunnen grote ondernemingen zijn, evenals kleine organisaties.

DPML Adviesgroep wil zich concreet onderscheiden van andere adviseurs in de markt die zich bewegen op het gebied van consultancy. Wij zijn ervan overtuigd dat het oplossen van uw vraagstukken in samenwerking met uw medewerkers het beste rendement op gaat leveren..

Missie

DPML Adviesgroep ontleent haar bestaansrecht door het aanbieden van adequaat, kwalitatief organisatie-advies aan haar opdrachtgevers. Zij doet dat door te excelleren in elke uit te voeren opdracht. Door toegewijd te zijn aan de opdrachtgever en de opdracht.

Door zoveel mogelijk aan te sluiten bij de behoefte en verwachtingen van de opdrachtgever. En te streven naar een adviesrelatie die bepaald wordt door een persoonlijke benadering. Customer intimacy staat daarbij centraal.

Daarnaast streeft DPML Adviesgroep ernaar om voor iedere onderneming en organisatie toegankelijk te zijn voor een passend advies.

Kernwaarden

Kernwaarden van DPML Adviesgroep zijn:

  • ondernemend
  • excelleren
  • samenwerking
  • toewijding
  • professioneel
  • persoonlijke benadering.

DPML Adviesgroep beschikt over een team van adviseurs met jarenlange ervaring die niet alleen plannen maken en enkel adviseren, maar die als adviseur samen met de opdrachtgever de implementatie van verandering doorvoeren. DPML Adviesgroep bepaalt daarmee de toegevoegde waarde voor uw onderneming of organisatie.

Meer informatie / afspraak

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een (oriënterend) gesprek verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Telefoon: 088 – 550 4 555 (lokaal tarief)
E-mail: advies@dpml.nl